fredag, december 1

Generelt om barnedåb

En dåb er en religiøs ceremoni, hvor der sprøjtes vand på hovedet af et barn for at byde det velkommen til den kristne tro. Det er også kendt som dåb. Dåben finder normalt sted i kirker, og den bliver ofte efterfulgt af en fest med mad og drikke

Dåb er en vigtig del af den kristne tro. Det er en måde at byde et barn velkommen i kirken på og markere dets indtræden i det kristne fællesskab. Det ses også som et tegn på Guds kærlighed til os og en måde at takke Gud for hans gave, livet, på.

Dåben finder normalt sted i kirker, men den kan også finde sted andre steder som f.eks. ved en flod eller en sø. Ceremonien udføres normalt af en præst, men den kan også udføres af andre personer som f.eks. en diakon.

Efter dåben er der normalt en fest med mad og drikke for at fejre begivenheden. Dette efterfølges ofte af en fest, hvor gæsterne kan give gaver til barnet.

Dåb er en religiøs ceremoni, hvor der sprøjtes vand på et barns hoved for at byde det velkommen til den kristne tro. Den er også kendt som dåb. Dåben finder normalt sted i kirker og efterfølges ofte af en fest med mad og drikke.

En dåbsbuffet er en fantastisk måde at fejre din nye ankomst på. Du kan have et udvalg af mad, drikkevarer og desserter til rådighed, som dine gæster kan nyde. Her er nogle tips til at sammensætte en dåbsbuffet, som alle vil blive tilfredse med:

-Start med et udvalg af fingersandwiches, f.eks. agurk og flødeost eller æggemayonnaise.

-Hvis du vil have noget mere solidt, kan du også servere miniquicher eller pølsebrød.

-Til søde sager kan du sørge for et udvalg af kager og kiks samt frugtjuice og sodavand.

-Glem ikke at sørge for nogle alkoholfrie alternativer til dem, der kører bil eller er gravide.

-Hvis du ikke har tid, kan du altid bestille en cateringplatte fra dit lokale supermarked.

Med disse tips i baghovedet er du sikker på at sammensætte en dåbsbuffet, som alle vil elske! Du kan desuden finde nærmere information her: mad til barnedåb.